Exclusive Try Out Clinic

Tijdens deze clinic ga je de impact van krachttraining én voeding op jouw lichaam, leven en je business ervaren.

In mijn boutique gym kun je deelnemen aan een Try Out Clinic waarin ik je meeneem in de wereld van krachttraining en mijn visie op voeding. Tijdens deze clinic ga je begrijpen dat krachttraining niet alleen voor mannen is, dat je er niet te gespierd van wordt, maar juist vrouwelijke zachte vormen met een krachtige ondertoon van krijgt.

Je gaat begrijpen hoe belangrijk voeding naast krachttraining is en zowel op body & mind gaat ervaren hoe je krachttraining en voeding kunt inzetten om een krachtig en succesvol leven te creëren.

Voor wie?

De Try Out Clinic is er voor jou, de gedreven en ambitieuze vrouw die alles uit het leven wil halen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Vrouwen die weten hoe belangrijk het is om IN SHAPE te zijn en te blijven.

Tijdens de Try Out neem ik je mee in mijn visie op krachttraining en voeding. Je gaat kennis maken met de wijze waarop ik krachttraining inzet in het leven. Het leven dat we krachtig en succesvol willen leven. Het leven waarbij we er goed willen uit zien en ons goed willen voelen.

Praktische info:

    • Neem sport kleding mee waarin je makkelijk kunt bewegen
    • Water en handdoeken zijn aanwezig
    • 1,5 uur
    • In de Boutique gym gehuisvest in karakteristiek pand te Sint Joost
    • Gratis

Schrijf je in voor de Try Out Clinic