Resultaat op NXT Level?


Je bent een sterke, onafhankelijke vrouw, die naast een drukke baan en het hebben van een gezin, het ook belangrijk vindt om aandacht aan zichzelf te besteden en zichzelf niet vergeet.

Jij weet exact wat je wilt maar je wilt NXT level gaan.

Zakelijk én privé succesvol is mogelijk! Je gaat om maximale kwaliteit uit het leven te halen. Tijdens het NXT Level programma ga je werken aan je Body, Mind, Balance & Life.

Je gaat leren meer verantwoordelijkheid te nemen over je leven en leren dealen met excuses en redenen.

Wat kun je precies verwachten?

Een persoonlijk traject is één op één en is afgestemd op jouw wensen en doelen. We gaan twee keer per week aan de slag met een full body training. Daarnaast werk je één keer per week tijdens een coach sessie aan het creëren van een sterke mind en je innerlijke houding, zodat je krachtige keuzes kunt maken met betrekking tot voeding, training en je leven.

Dit is je basis. Van daaruit werk je aan wie je moet zijn om tot je doelen te komen. Doen wat nodig is! Dit zorgt voor Life-Changing Results.

Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen en een commitment te maken op jouw succes? Dan nodig ik je graag uit voor een persoonlijk gesprek.